El Cheka kritikon ashpër opozitën shqiptare: Edhe ju shkoni në dreq të mallkum

Shpërndaje

Opozita shqiptare në Maqedonin Veriore janë kapur pas Maxhar Telekomit dhe zgjedhjeve parlamentare.
Me kë doni të garoni në zgjedhje?

Për kriminelët dhe ata që keqpërdorën detyrat duhet të kërkoni burg ju si opozitë jo gara!
Më duket se as ju nuk qenkeni më ndryshe, mos na garantoni edhe ju si BDI-ja, pas zgjedhjeve se do bëni diçka se jemi mbushur me ata gënjeshtra, por keni fuqinë të bëni më shumë si opozit, të hetohen gjitha rastet nga prokuroria speciale ose edhe ju shkoni në dreq të mallkum” shkruan El Cheka.