El Cheka “selam” Fatime Fetait: Nëse don ta zbulosh rastin “Mon*stra” pse nuk e thirre në pyetje gruan e Veljanovskit

Shpërndaje

Kërçovari Sheqerim Ameti i njohur si El Cheka që po publikon bisedat e përgjuara të krerëve të BDI-së, i është pëegjigjur prononcimit të prokurores speciale, Fatime Fetai, e cila theksoi që El Cheka të mos luajë me ndjenjat e familjeve të të akuzuarve dhe djemve të vrarë, dhe gjithçka që posedon, tia dorëzojë PSP-së e cila është kompetente për hetim.

Por ja përgjigja e protagonistit që po publikon këto përgjime.

“Fatime Fetai nuk jam un që luaj me ndjenjat e familjarve të rastit MONSTRA, te 4-a përgjimet i publikova, ajo që luan me ndjenjat e shqiptarve je ti që erdhe në Kërçov për të hetuar keqpërdorimin që ju bë spitalit të Kërçovës dhe të ftuan në zyrat e tyre ku nuk dole me duart bosh, a të kujtohet?
Ti dhe stafi jot i keni të gjitha përgjimet me mijëra të rastit MONSTRA dhe kurthit të Kumanovës!
Kush luan me ndjenjat ti që paguhesh nga shokët e ALIUT apo unë?
Un nuk jam si ti, as pushtet dua as karrike të siguruar, çka kam do i publikoj, nuk ti jap në dor ty dhe atyre të tjerve sepse ju nuk i publikoni, por i thirrni ata të përgjuarit dhe bëni biznes me ata për të mos i publikuar, Fatime Fetai në fillimt flisje si burrnesh, por ajo çanta të ktheu trurin në kahje tjetër!
Pse nuk e thirre asnjëher në dëshmi gruan e Trajko Veljanovskit tani e ndjer të dëshmoj për rastin MONSTRA, ti e di kush ka gisht pse po hesht?
Të fala edhe Katicës se parat që u japin nuk ju dërgojn në ndonjë destinacion më të mir, po në një humner të thell ku do jen posht kriminelët e qeveris!”, ka shkruar ai.