LAJMI I FUNDIT/Komiteti Qendror i LSDM-së shtynë nga rendi i ditës zgjedhjen e nënkryetarëve të partisë

Shpërndaje

Mbledhja e filluar e Komitetit Qendror të LSDM-së në Ohër po vijon punimet ndërkohë që pika e rendit të ditës për zgjedhjen e nënkryetarëve të partisë është shtyrë dhe arsyet ende nuk dihen, ndërsa janë zgjedhur disa drejtues tjerë në kuadër të partisë.