Pjesëtari i Grupit të Kumanovës: “Rolex” Sulo lute Zotin të ti fal kri.met, se nesër do jetë Bajrami i fundit për ty si kryetar i BFI!

Shpërndaje

Një urim për festën e Bajramit posaqërisht për Efendi Sulejman Rexhepin “ROLEXIN”, pasi ky do jet mendoj Bajrami i fundit për të si kryetar i Bashkësis Fetare Islame.

“Rolex” kur të hash drekën e Bajramit mos harro të lusësh zotin të ju fal për kr.imet tua që ke bër gjat gjith këtyre viteve si kryetar i BFI-së, dhe para se te behësh kryetar i BFI-së edhe pse zoti nuk besoj se do ti pranoj lutjet tuaja,njëlloj sikurse nuk i pranoj edhe lutjet që ke bërë për Nikolla Gruevskin.

Fundi Po ju vjen të gjithve juve që bët kr.ime mbi kombin shqiptar,ne nuk kemi menduar asnjëherë që do merremi me juve,mirëpo ja që ishte vullneti i Zotit dhe na dole aty ku së prisnim me inçizime dhe dokumente.

Përshëndetje nga: Sami Ukshini, Val Zeka, Shek Hallaqi dhe El Cheka tik tak – shkruan pjesëtari i grupit të Kumanovës, Shek Hallaqi.