Vjen paralajmërimi për Sulejman Rexhepin, i postohet video-përgjimi

Shpërndaje

Në facebook të Shek Hallaqit dhe El Chekes, është postuar një videoincizim se bashku me një shkrim, ku në shkrim thuhet së kjo është vetëm një përshendetje fillestare ndaj Sulejman Rexhepit.

Ata thonë se hoxha, Sulejman Rexhepi, ka vjedhur nga njerëzit paratë që ishin dedikuar për fukarënjet, duke u pasuruar vetë me ato para.

Në postimin e tyre shkruan:

“Nga Sami (Sokoli) Ukshini, Val Zeka, Shek Hallaqi dhe El cheka kjo është veç një përshëndetje !!

Mulla Sul Rolexi duke përgëzuar Ali Ahmetin për fitoren e stervinave përfundimtare dhe duke u thënë atyre se u kaluan disa telashe, ky është vetëm një fillim për ju o “Moll e kalbur Sulë” që vodhët nga fukarenjët, mirë e the fitore përfundimtare se tani u erdhi fundi, gjithçka që vodhët do t’i kthehet popullit, dhe takimet të kafeja që po pinë kafe në restorantin Dora në Tetovë ka me të mbet në fyt, “Moll e kalbur” po fillojnë të hanë krimbat!”

VIDEO