Zaev vendos të ndajë 600 mijë euro për hendbollistët e “Vardarit”

Shpërndaje

Hendbollistët e Vardarit u pritën sot nga kryeministri Zoran Zaev. Ai tha se do t’i propozoj Qeverisë që t’i jepen klubit 500 mijë euro si shpërblim për suksesin e arritur. Agjencioni për Rini dhe Sport do të jep 100 mijë euro shtesë, ndërsa po aq do të jep edhe Qyteti i Shkupit.

“Jemi të lumtur që ekziston klubi dhe dëshirojmë të mbijetojë. Që sot, do të përkushtohemi masave që do t’i ndërmarrim që klubi të mbetet stabil në nivel si deri tani, por edhe për zhvillim të mëtutjeshëm. Do të përkushtohemi që të gjejmë mënyrë që nëpërmjet zgjidhjeve ligjore dhe më me ndihmë të institucioneve shtetërore të vazhdohet me punë të mëtutjeshme. Ju sollët gëzim qytetarëve, ndërsa shteti do ta kthej me investim në të ardhmen e hendbollit maqedonas dhe sportit maqedonas”, ka thënë kryeministri Zoran Zaev.