Bomba e fundit: Zbulohet arsyeja e “heshtjes” së Hazbi Likës dhe të tjerëve?

Shpërndaje

Në një bisedë të përgjuar që ka publikuar ,,El Cheka” të zhvilluar mes Ahmetit dhe Grubit flasin për shum figura politike.

Ahmeti në një rast thotë ,,ata që janë me BDI të gjithë janë shtatzënë” duke aluduar në faktin se të gjithë funksionarët dhe figurat kyçe në BDI janë të ,,kapur” nga ana e Ahmetit dhe s’mund të lëvizin,kjo mundë të jet edhe arsyeja që shumica nga funksionarët e BDI heshtin dhe nuk guxojnë të flasin siç është rasti me Hazbi Likën i cili edhe pse u shkarkua nga detyra nuk ka dhënë asnjë qëndrim edhe pse kohë më parë kishte shumë mospajtime me Ahmetin./INFOMAGAZIN/