Dy djem shqiptar shpëtojnë nga mbytja polaken në Matkë (Video)

Shpërndaje

Dy djem të ri nga Fshati Sfillare në Matkë shpëtuan një turiste polake.

Sot reth ores 14:25 ne Matk te Sarajt, 2 djemt e ri nga fshati Svilare Poshtme Adis Mustafa dhe Endrit Jusufi, kan aritur ta nxjerin nga uji nje vajz Polakja e moshes 19 vjecare e cila kishte kercyer dhe kishte ngecur ne uj, si shenj faleminderimi ajo dhuroi djemve nga 50 euro.