El Cheka: Konflikti i Kumanovës do të përsëritet në mes të Shkupit

Shpërndaje

Shkruan El Cheka
Zoran Zaev kam një mesazh që duhet ta shkruaj ty dhe të gjithë atyre rrotull teje, një mesazh që jo vetëm do rrëzoj bythën tënde nga kolltuku nëse vazhdon kështu, por edhe do kërkoni se ku ta fshihni atë bashk me kolegët tuaj nga të dy palët që çdo dit po vazhdoni me politikat kundër popullit shqipëtar.
Ti vet deklarove se Ali Ahmeti dhe Sadulla Duraku kan gisht në rastin e Kumanovës bashk me disa të tjer nga rradhët e BDI-së, sepse për Mihajllkovat, Gruevskat e dishim nuk pritëm gjë tjetër nga ata, edhe presidenti nga rradhët e partis tënde tha se autorët kryesor nuk jan dë*nuar.
Andaj nëse nuk merret hetim ndërkombtar për rastin e KUMANOVËS, hetim për të zbardhur të gjith vr*asjet e ushtarve dhe komandantave të UÇK-së, nga komandant TELI, HARUN ALIU dhe shum tra*dhëti dhe vr*asje tjera nga shteti që tani udhëheqni ju, nëse nuk kërkohet hetim për të gjith bu*rgosjet të pa drejta ndaj shqiptarve gjat gjithë këtyre viteve, nëse nuk bu*rgosen kri*minelat që tra*dhëtuan dhe vr*an, vjodhën e bu*rgosën atëher prite edhe një Kumanov tjetër në mest të Shkupit, nëse vazhdoni të njejtat avaze Strumica do tu duket larg shum, nuk keni zgjidhje tjetër, andaj dijeni o Hetim Ndërkombtar o dë*nimin do e merrni nga populli, mos e merrni si kërcnim ZAJÇE, nuk është kërcnim, është një ngjarje që do ndodhi në rast se nuk ka Hetim Ndërkombtar, kemi aq gjak sa të derdhim në rrënjët e pemës së liris, kemi edhe shum jet për të dhën për të ndaluar marrjen e jetëve tona nga shteti MON*STËR dhe ortakët e tyre të BDI-së.
Zgjidhen bëjeni ju o kryeministër i të robruarve. Sheqerim Ahmedi-El Cheka)