Në “1TV” janë gjetur “bombat” e PSP-së të cilat janë përdorur për të ‘reketuar’ biznesmenët

Shpërndaje

Te Boki dhe Kiçec janë gjetur një shumë parash prej 450mijë euro dhe në televizionin “1TV’ janë gjetur ‘bombat’ nga PSP-ja të cilat janë përdorur për të reketuar beznismenët, transmeton albazone.mk.

Nga burime të afërta me prokurorinë, , magazin mëson se gjatë ditës së djeshme të kontrollit në ambientet e “1TB”, pronar i të cilit është Boki13 janë gjetur materiale komprementuese për dhjetëra biznesmenë maqedonas dhe kompani, duke përfshirë Zoran Azmanov, Fiat Canoski, Tinex, Noel dhe të tjerë.

Materialet janë përpunuar, përzgjedhur dhe hartuar për të përgatitur reket për biznesmenët dhe supozohet se ato janë kopje të materialeve të përgjuara të cilat i posedon vetëm PSP-ja. Për materiale të tilla dhe i gjithë hetimi për reket kanë kontribuar dhe profesionistët nga OLAF (European Anti-Fraud Office), Agjencia Evropiane për luftë kundër kpiminalitetit, koorupsionit dhe pastrim paraash, të cilat bashkëpunojnë me delegacionin e BE-së në Shkup./albazone.mk/

Për më tepër klikoni të linku KËTU