Pas dorëheqjes së Janevës, El Cheka porosi Fetait: “Fate është rradha juaj, publikoj të gjitha”

Shpërndaje

El Cheka në një postim të tij në facebook i bën thirje Prokurores Fatime Fetait që t’i publikon të gjitha bombat që i posedojnë.

Ja postimi tij i plotë në facebook:

Të japësh dorëheqje dhe të mendosh se u hike të gjitha përgjegjsive je gabim Kate, do japish përgjegjsi për të gjitha krimet e prokuroris që shum her faktet i ndryshuat, dhe për ata parat nga pushtetarët që pranuat, nxirrni përgjimet e rastit MON*STRA që keni me mijëra të tilla dhe do të fillonte zbardhja e të gjitha krimeve ndaj nesh shqiptarve, ju nuk e bët por dhat dorëheqje, shoqja juaj Fata del e tregon përralla, të gjith duhet të dilni para drejtësis sepse dorëheqja juaj vetëm po vonon zbardhjen për rastet e montuara nga pushteti, jemi mësuar me lojrat e dorëheqjeve u ka dal ngjyra, nxirreni Mon*strën, rastin Alfa dhe ata të të Kumanovës aty do të dalin emrat që do të zbardhin gjithçka nga viti 2001.
Fate është rradha juaj, publikoj të gjitha!