Protesta e të riut kosovar para Qeverisë, me litar në fyt e valixhe (Foto)

Shpërndaje

Protesta e të riut kosovar para Qeverisë, me litar në fyt e valixhe

Një i ri kosovar ka gjet një mënyrë tjetër për të protestuar para Qeverisë së Kosovës për ikjet që e shumta që po ndodhin nga Kosova.

“Ëndrrat na i keni vjedhë, shpresat na i keni vra!”, është mesazhi i të riut që mbante në njërën dorë së bashku me diplomën e fakultetit dhe pasaportën e Kosovës, ndërsa në dorën tjetër ai mbante një pëllumb të bardh në dorë.

Kurse këmbët i kishte lidhur me zingjir dhe në fyt mbante një litar të lidhur për një valigje afër këmbëve të tij.