Zaev mesazh El Chekës: Do të përgjigjesh!

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev tha se El Cheka do të përgjigjet para Ligjit për “bombat” të cilat i lëshon. Kryeministri i bëri thirrje El Chekës që të publikoj “bomba” edhe për atë, por edhe për të gjithë ata që mendon se duhet të publikohen materiale, por se duhet ta dijë se do të ketë përgjegjësi.

“Ekziston ligj për përgjigje penalisht për atë. Privatësia është e mbrojtur. Edhe kur nuk ka qenë e mbrojtur unë kam pasur kujdes por edhe të tjerët. Ky njeri nuk mban përgjegjësi për këtë dhe duhet të përgjigjet, dhe do të përgjigjet kurd do qoftë ajo”, tha Zaev.

Ai tha se mesazhi se do të përgjigjet e ka direkt nga kryeministri: “Do të përgjigjet”.