Nexhati nga Presheva, legjenda që i dhuroi UÇK-së 7 milon franga

Shpërndaje

Nexhat Rexhepi nga Presheva është atdhetari që ndihmoi UÇK-në në kohrat më të vështira. Ai sot akuzohet nga Serbia se i dhuroi çlirimtarëve të UÇK-së shtatë milion franga për ar matim.

Në vitet 80ta dhe 90ta ishte shef i bankës bullgare dhe disa herë i kanë bërë at entat por Nexhati shpetoi, thonë prehevarët. Respekt për kete burrë aq te madh edhe pse sot ika 84 vite por me shendet të mirë. Respekte! (B.I.)