Aksion i madh policor në Maqedoninë e Veriut, konfiskohet armë dhe dr.ogë (Video)

Shpërndaje

Mbrëmë dhe sot në orët e hershme të mëngjesit është zhvilluar një aksion i koordinuar i Ministrisë së Brendshme. Aksioni përfshinë 24 qytete, me ç’rast janë bastisur 54 lokacione. Gjatë aksionit janë konfiskuar një numër i konsiderueshëm i armëve jolegale si dhe 22 kilogram mari*huanë, por dhe dr*ogave të tjera, si her*oinë, kok*ainë dhe të tjera.

Pamje nga aksioni i mbrëmshëm

Deklaratë lidhur me aksionin në fjalë nga Suzana Pranjq Talevska, sektroi për marrëdhënie me publikun pranë MPB-së.