Anulohet seanca për rastin “Mon.stra”, “bombat” e Fetait ku mbetën?!

Shpërndaje

Para pak çastesh është anuluar seanca në lidhje me rastin “Mon*stra”. Avokati Naser Raufi ka treguar arsyjet e anulimit të kësaj seance.

Ndryshe thuhet se Prokurorja Fatim Fetai ka dorëzuar në gjykatë rreth 38 mijë biseda dhe SMS porosi lidhur me rastin “Mon*stra”, merr vesh Gazeta Lajm nga burime në gjykatë.

Prokurorja Fetai të hënë (dje) paralajmëroi se të gjitha materialet që ekzistojnë për këtë rast do të fillojnë të publikohen më 5 shtator.

“Në gjykatë do të prozeantohen të gjitha materialet që na i ka dorëzuar LSDM, por do të prezantojm edhe biseda që më janë dërguar mua”, deklaroi Fetai.

Poashtu lidhur me rastin “Mon*stra” do të prezantohen edhe ekspertizat e kryera të 31 celularëve.

Ja edhe lajmi i publikuar para disa ditëve: Fatime Fetai do të publikojë 38 mijë “bomba” për rastin “Mon*stra”