Edi Rama me shpërblim për ata që raportojnë korrupsionin

Shpërndaje

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se është duke punuar për një program nxitjeje kundër heshtjes dhe denoncimit me provë abuzuesit.

Ai ka thënë se çdo student që sjellë provë për presion korruptiv, fiton një bursë njëvjeçare, njofton Klan Kosova

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të tij në Twitter.