Fjalimi në prezantimin e kandidatëve të Lëvizjes VETËVENDOSJE! për Kuvendin e Republikës

Shpërndaje

“Unë, deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës, betohem se me nder e përkushtim do ta kryej detyrën time dhe do të përfaqësoj me dinjitet popullin, do të punoj në interes të Kosovës dhe të gjithë qytetarëve të saj, do të angazhohem për mbrojtjen dhe për respektimin e kushtetutshmërisë dhe ligjshmërisë, për mbrojtjen e tërësisë territoriale dhe të integritetit institucional të Kosovës, për garantimin e lirive dhe të drejtave të njeriut, në përputhje me ligjet e vendit dhe me standardet evropiane”.

Për ta lexuar të gjithë fjalimin e Albin Kurtit Kliko KÊTU