Gjermani: I riu nga Maqedonia me një gotë ujë e fiton një mercedes të ri (Foto)

Shpërndaje

Jeta shpeshherë naj sjellë sprova të ndryshme, por nuk duhet të bëhemi pesimistë. Një djalë nga Maqedonia, i cili për një kohë të gjatë jeton në Gjermani ka pësuar një aksidentë të rëndë me disa thyerje të brinjëve dhe dëmtime tjera në trup. Ai është shtruar në spital nën kujdesin shëndetësor, por me brengën se për cdo ditë po humb dhe nuk po mund të realizohet në apektin profesional, njofton agjencia e lajmeve INA.

Disa ditë para se ta lëshonte spitalin, duke shëtitur korridoreve ka parë një derë hapur, brenda së cilës ishte e shtrirë në plakë.

Ajo ka lëshuar një zë të ulët duke i kërkuar Davidit që ta thirr infermieren për t`i mbushur një gotë me ujë. Davidi e ka kryer vetë këtë shërbim, duke u treguar dashamirës me plakën gjermane, njofton exclusive.mk.

Ditën kur shtetasi Maqedonisë është dashur ta lëshoj spitalin, infermierja i ka thënë se duhet ta vizitoj plakën. Në takimin e fundit me të ajo i ka dhënë një zarf në të cilën në shenjë falënderimi i ka dhuruar një mercedes të ri, të cilin e ka marrë nga salloni.