Graniti tregohet romantik, kështu ia puth barkun Leonitës pranë lindjes

Shpërndaje

Leonita dhe Graniti ndajnë një imazh të përqafuar, derisa janë në pritje të fëmijës.

Granit Xhaka dhe bashkëshortja e tij, Leonita, janë në pritje të fëmijës së parë, ndërsa kohë pas kohë në rrjetet sociale publikojnë imazhe që tregojnë afërsinë e tyre.

Gruaja e futbollistit shqiptar të Arsenalit është në muajin e fundit të shtatzënisë, ndërsa çifti nuk e ka treguar gjininë e fëmijës.

Edhe gjatë këtyre ditëve, Leonita ka publikuar fotografi në Instagram, ndërsa një pozë shfaqet në përqafim me Granitin.

Ndryshe, Xhaka ka paralajmëruar se mund të marrë pushim nga futbolli në muajin tetor për të qëndruar pranë bashkëshortes dhe fëmijës në ardhje.

Graniti dhe Leonita janë në lidhje qe një kohë të gjatë, ndërsa çifti u martua në vitin 2017.

FOTO INSTAGRAM