Maqedoni, nëna e ka shitur vajzën 14 vjeçare për prostitucion, për të larë borxhet ndaj kamataxhive

Shpërndaje

Një rast i tmershem është denoncuar ne policinë e Maqedonisë në Shtip. Një vajzë 14 vjeçare ka njoftuar policinë se nëna e saj e ka shitur për prostitucion. Agonia e saj ka filluar në moshë 11 vjecare, Kur nëna e saj e ka shitur te një makro qe e ka derguar në Suedi. Pas disa muajve maltretime, është kapur nga policia e cila e ka kthyer në Maqedoni, ka rrefyer vajza para policisë, transmeton Gazeta Lajm. Edhe kur është kthyer në Maqedoni, nëna e saj bashke me vellaun kanë vazhduar ta sheshin per prostitucion. Brenda nates ka shkuar me nga 3-4 burra, kurse paratë ia ka dhene nenes, e cila pastaj ua ka dhene kamataxhinjve. Ajo rastin e ka paraqitur në polici dhe tani është strehuar ne Shkup. Policia po verifikon pohimet e vajzës dhe nëse tregohen te vërteta do të padisë nenen e saj.