Me çka e bëri për vete Safete Mustafa bashkëshortin e dytë, këtë djalë beqar?

Shpërndaje

Të gjjthë ata që e njohin, thonë fjalët më të mira për këngëtaren e muzikës folklorike e popullore, bilbilin e Mushtishtit, Safete Mustafa.

Familja, miq, organizatorë mbrëmjesh, gazetarë, thuajse të gjithë kanë respekt për Safeten.

Ajo, ishte dhe është zonjë fjalë pak, artiste e dëshunuar dhe një grua me kulturë të madhe.

Publiku e njeh si këngëtare të zonjën, e të tjerët i radhisin gjithë këto të mira kur flasin për Safeten, shkruan “Kosovarja”.

Epo, bashkëshorti i saj i dytë, Arbeni, e kishte një listë të tërë arsyesh të fortë për tu dashuruar në Safeten.