Minutat vendimtare për Saimir Tahirin, ‘trondit’ Spartak Ngjela: Do të ketë konflikt të brendshëm

Shpërndaje

Avokati Spartak Ngjela shpreh se vonesa në dhënien e vendimit nga Gjykata e Krimeve të Rënda është në favor të ish-ministrit Saimir Tahiri.

“Vonesa është në favor të Tahirit. Do të jetë ndarë Gjykata. Ose vendosin ta japin që sot vendimin e arsyeueshëm ose kanë marrë vendimin dhe po e arsyetojnë. Do të ketë konflikt të brendshëm në Gjykatë. Ata e kishin provë të fortë fikjen e radarëve, në kuptimin e provave indirekte. Të shohim sa do ti arsyetojë Gjykata me pafajësi apo fajësi,” tha Spartak Ngjela në Ora News.