Pas konfirmimit të dënimit për “Grupin e Kumanovës”, reagon edhe Pollozhani

Shpërndaje

Shkruan: Shpëtim Pollozhani

GJYQI I APELIT IA VËRTETOI DËNIMET GRUPIT TË KUMANOVËS

Shtarëqind e tridhjetë vitë burg janë dënuar pjestarët e Grupit të Kumanovës. Pushteti vendosi ti mbajë në burg pjestarët e Grupit për ta mbuluar pjesëmarrjen e shërbimeve sekret të shtetit si pjesë të kurthës.
Nga Gjykata e Nyrnbergut, e organizuar për Krime të bëra nga naci- fashistët në Luftën II Botërore, me 586 vjetë burg u dënuan të gjithë ministrat dhe gjeneralët e Hitlerit që ishin shkaktarë për vdekjen e 80-85 milionë njerrëz-civilë dhe ushtarë, burimi i informacionit: (Nacional World War II American Museum). Tani vinjani gishtin kokës dhe bëni diferencën në çfarë mut shteti jetojmë,….. dhe… merreni me mend, duke dalë në zgjedhje, shqiptarët i japin legalitet këtij pushteti dhe këtij glasë shteti.