Shembet fakulteti në Tiranë, makinat mbesin nën gërmadha (Video)

Shpërndaje

Tërmeti i fuqishëm që shkundi Shqipërinë ditën e sotme ka shkkatuar dëme maeriale të konsiderueshme edhe në kryeqytet. Lëkundjet e forta kanë shembur ndërtesën e Fakuletit të Gjeologjisë dhe Minierave në Tiranë duke lënë nën gërmadha plot makina që ndodheshin aty të parkuara.