Shqiptarit të LSDM-së i pengon inspektimi i Osmanit (Foto)

Shpërndaje

Funksionari i lartë i LSDMsë Zamir Mehmeti, ka reaguar ashpër për vendosjen e tabelave edhe në gjuhën shqipe. Pas inspektimit të zv kryeministrit Osmani ku i jep urdhër drejtorit maqedonas qe tabelen ta bëjë edhe në gjuhën shqipe, sot kanë reaguar shumë media maqedonase dhe shqiptari i LSDMsë Mehmeti.

Ndryshe edhe pse kryeministri Zoran Zaev erdhi në pushtet duke i mashtruar shqiptarët për të drejtat e tyre partisë së tij dhe funsionarve të lartë shqiptarë ju pengon gjuha shqipe zyrtare ne institucionet shtetërore.