Trimat janë në bu.rg, por politikanët e kanë shpirtin të robëruar

Shpërndaje

Nga, Gjyla Çeliku

Më i rëndë është bu*rgu i shpirtit se sa bu*rgu i hekurit.

Politikanët kanë bu*rg shpirti dhe s’janë të qetë as një minut, trimat tanë vuajnë pa të drejtë por janë të lirë shpirtërisht.

Kur të të bu*rgoset dhe kontrollohet ndjenja, më mirë vdis. Kur të bu*rgosesh nga tradhëtar dhe për atdhe, vazhdo të jesh krenar sepse me shpirt i lirë je!

Uroj që të bu*rosurit e shpirtit një ditë të vetëdijësohen dhe të lirojnë të bu*rgosurit me hekur, sepse edhe atyre do ju lirohet shpirti kur djemēve tanë t’ju hiqet hekuri!

Përshëndetje nga Berlini me plot shqiptarë, atdhetarë dhe familjarë, por politikën s’duan të dëgjojnë as një fjalë sepse thonë:

“Ne duke pritur Shqipërinë e madhe, ata krijuan Berlinin e madh”.