VV: Numri 126 lidhet me çlirimin e Kosovës dhe me themelimin e Lëvizjes

Shpërndaje

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka caktuar numrat për partitë politike që do të garojnë në zgjedhjet e 6 tetorit.

Sipas shortit të hedhur nga KQZ, Vetëvendosje do të garojë me numrin 126.

Nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook, VV tregon se ky numër lidhet me dy simbolika:

-Çlirimin e Kosovës 12.6 dhe

– Datën e themelimit të Lëvizjes.