Azizi: “E vërteta është ndryshe DUI, ne jemi antisojuzi juaj më i fortë!”

Shpërndaje

E vërteta është ndryshe DUI, ne jemi antisojuzi juaj më i fortë dhe këtë e kemi dëshmuar në shumë raste, ndërkaq ju e keni verifikuar veten me vulë që me vite të tëra ‘POBRATIMAT’ tuaj kanë qenë herë VMRO-ja dhe herë LSDM-ja varësisht prej nevojave tuaja për të mbuluar kri*met tuaja individuale gjatë këtyre 18 viteve në pushtet!

Postimi i plotë i Adnan Azizit në facebook: