Çanta ‘Louis Vuitton’ e Orce Kamçev në vendin e vërtetë, para selisë së VMRO-së

Shpërndaje

Një çantë e markës ‘Louis Vuitton’ që sipas gjithë asaj që është përfolur deri më sot mund të jetë e biznesmenit Orce Kamçev është vendosur para selisë së VMRO-së dhe sipas asaj që komentohet është pikërisht në vendin e duhur dhe të vërtetë sepse biznesmeni gjatë kohës së VMRO-së është ngritur aq lartë duke u bë një nga njerëzit më të pasur në gjithë vendin. Vendosja e kësaj çante para selisë së VMRO-së ka ngritur pluhur të madh në rrjetet sociale por edhe në media pro dhe kundër pushtetit.