“Hajde knej” , BDIja fillon nga sheshi Skënderbeu n’Shkup

Shpërndaje

Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim sot ka pasur një konferencë për shtyp në sheshin “Skenderbeu” në Shkup.

Konferencë për shtyp e zëdhenëses së Forumit Rinor të BDIsë, Shqipe Shaqiri.

Bashkimi Demokratik për Integrim është mbështetës dhe promotor kryesor i rolit të rinisë shqiptare në politikë.

Më poshtë ju sjellim edhe videon: