Kurti konferencë të jashtëzakonshme për media (LIVE)

Shpërndaje

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurtim ka thirrur konferencë të jashtëzakonshme për media.

Pasi e anuloi mbledhjen e Qeverisë, që ishte planifikuar të mbahej sot në orën 16:00, kryeministri deklarohet për media sonte në orën 18:30, ka njoftuar zyra për media e Qeverisë.

Ende nuk dihet se për çfarë do të flas Kurti në këtë konferencë. Kryeministri Kurti po kërkon vënien e reciprocitetit me Serbinë, pasi ta heq taksën.

Por, zëvendëskryeministri Avdullah Hoti ka kërkuar sot që të hiqet taksa dhe të mos rrezikohet partneriteti me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.