Labi blen 5000 maska, tregon me çfarë çmimi i ka marrë

Shpërndaje

Labinot Tahiri ka blerë 5000 maska higjienike

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, ka njoftuar se ka arritur t’i sigurojë 5 mijë maska për t’u mbrojtur nga koronavirusi.

Tahiri përmes një statusi në ‘Facebook’, ka treguar se këto maska do t’u dhurohen falas qytetarëve.

“Sot, menxi kam siguruar 5000 cop maska nga 67 cent, gjë që e falenderoj një mik timin që mi ka gjetur dhe do mi sjell sot! Mbrem, nga 10 cent, janë rritur çmimet në 30 cent e me vonë 1 euro në disa barantore në vend se të ju dhurohen falas qytetarëve…! Ishall askujt nuk i bje ajo semundje, por ne do ti dergojmë fillimisht nëpër shkolla përmes institucioneve”, shkruan Labi në postimin ku tregon se këto maska i ka blerë për qytetarët.