Nënkryetari Demiri dhe Kryetari i FR-BESA, pjesmarrës në kongresin e PS-së (Foto)

Shpërndaje

Nënkryetari i Lëvizjes BESA Abdush Demiri si dhe kryetari i FR – BESA, Liridon Useini kanë marrë pjesë në kongresin e PS-së të shqipërisë.

Ja çfarë shkruan në Facebook nënkryetari Demiri: