Sela sot ia mësyn Zvicrës

Shpërndaje

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela dhe kryetari i Alternativës Afrim Gashi para pak ditësh arritën koalicion parazgjedhor, ndërkaq sëbashku kanë filluar edhe aktivitet e tyre parazgjedhore. Takimet që kishte filluar Sela me diasporën do ti bashkangjitet edhe Alternativa në krye me Gashin.

Liderin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela do ta shoqërojnë edhe ekipi i tij, siç janë: dy nënkryetarët Remazi Memedi dhe Elmi Aziri, deputeti Syrija Rashidi dhe kryetari i Komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani.

Në takimi e rradhës me diasporën shqiptare i cili do të mbahet sonte në Winterthur të Zvicrrës me fillim nga ora 19:30 në Hotel Töss, prezent përveç Selës do të jetë dhe Afrim Gashi.