Shqiptari habit amerikanët dhe botën: Zbulon ilaçin për koronavirusin në Kosovë (Video)

Shpërndaje

Shkrimtari kosovar dhe ligjërues i lëndës ‘Arti i Mendimit Pozitiv’ në një kolegj privat të Kosovës, po pretendon se e ka gjetur ilaçin kundër koronavirusit.

Ani pse sistemet më të përparuara të botës shëndetësore si ajo amerikane dhe ajo izraelite parashikojnë dhe kanë deklaruar se do të kenë vaksinën kundër koronavirusit gati brenda 2 muajve dhe në treg do ta lëshojnë brenda 90 ditëve, Daut Demaku po del të ‘thyej rekord’. Demaku po thotë se ka ilaçin për koronavirusin, ai ilaç sipas tij gjendet në Rahovec dhe ajo është hudhra. Hudhra e Rahovecit ‘ta heq coronavirusin si me dorë’ thotë Demaku, ai ka publikuar një video ku ju edhe mund ta shikoni.