Albin Kurti: Kosova është vendi më pro amerikan në botë (Video)

Shpërndaje

Kryeminsitri i Kosovës Albin Kurti në një deklaratë për shtyp është shprehur se Kosova është vendi më pro amerikan në botë.

Ja një pjesë nga konferenca e Albin Kurtit:

Kosova është vendi më pro amerikan në botë, është shteti në të cilin Amerika ka pushtetin më të madh, si u bë që në një vend më pro amerikan fitoj një person që është anti amerikan, këtë se beson askush.

Por unë gjithë ministrat nuk i shoh të LVV dhe LDK por të Qeverisë ky është principi ynë.

Ne kemi duam dhe do të kemi marrëdhënie të mira partneritet të gjerë dhe aleancë të fuqishme më SHBA, SHBA dhe BE na nevojiten që të dyja ne nuk kemi zëvendësim për to.

Është gabim jo vetëm i politikës së jashtme të themi po Amerika jo Evropa.

Video e plotë nga konferenca e Kryeministrit Albin Kurtit: