ANKETA e IRI-t amerikan / LSDM – BESA do të formojnë qeverinë e ardhshme (DOKUMENT)

Shpërndaje

Inistituti Amerikan IRI, ka publikuar një anketë të partive politike, ku shihet se LSDM-ja dhe BESA do të formojnë të vetëm qeverinë e ardhshme, sipas numrave të këtij instituti.

Në këtë anketë shihet një ngritje shumë e madhe e Lëvizjes BESA dhe liderit të saj Bilall Kasami, ku nga viti i kaluar rejtingu i tij si lider ishte 1%, tash ka shkuar në 4%.

Në anketën e fundit Aleanca ka ngritje , ndërsa Aletrnativa e Afrim Gashit nuk është në anketë, ndërsa PDSH-ja e Menduh Thaçit vazhdon të jetë me 1 përqind.