Anketa e IRI-t: Lëvizja BESA rritje drastike (Foto)

Shpërndaje

Anketa e fundit e realizuar nga ana e Institutit Ndërkombëtar Republikan (IRI) edhe njëherë ka nxjerrë Lëvizjen BESA partinë që ka rritje të vazhdueshme të rejtingut.

Në pyetjen e IRI-it se për cilën parti do të votoni në zgjedhjet parlamentare, BESA ka rritje drastike. BESA është rritur jashtëzakonisht nga viti 2018, që ka qenë 1%, ndërsa tash ka rejting prej 4%.

Në anketën e fundit partitë politike shqiptare si Aleanca dhe BESA kanë ngritje , ndërsa Aletrnativa e Afrim Gashit nuk është në anketë, ndërsa PDSH-ja e Menduh Thaçit vazhdon të jetë me 1 përqind.