Arjanit Hoxha: Lëvizja Besa do ndryshimin

Shpërndaje

I menjëhershëm ka qenë reagimi i Sekretarit të Përgjithshëm të Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha lidhur me faktin që Aleanca për Shqiptarët kërkon të përfaqësohet me një anëtarë të partisë së tyre në përbërjen e Komisionit Shtetëror Zgjedhor.

Kjo kërkesë sipas Arben Taravarit nga kjo parti vjen pasi LSDM është në koalicion me Lëvizjen Besa dhe krahas anëtarit të BDlsë duhet të ketë edhe përfaqësues të partisë më të madhe opozitare shqiptare, pra të Aleancës për Shqiptarët.

Reagimi i Arjanit Hoxha nga Besa vjen pikërisht kundër Taravarit.

“Të udhëheqësh institucion dhe mos i njohësh ligjet qartë dëshmon se nuk dallon asgjë nga ata të tjerët të cilët deklarativisht dëshiron t’i ndryshosh a në fakt po duket se vetëm dëshiron t’i zavendësosh”deklaron Hoxha.

Dallimi mes Lëvizjes BESA dhe të tjerëve sipas sekretarit të përgjithshëm të Besës është se partia e tij do ndryshimin ndërsa ata duan vetëm pushtetin, ne duam progresin ata duan të ndrojnë figurat dhe jo mendësinë shprehet Hoxha.

Ndryshe Taravari tha se ASH ka dorëzuar kërkesë në KSHZ. “Shpresoj që sot gjatë ditës ose nesër ata të përgjigjen. LSDM dhe Besa janë në koalicion, ata automatikisht duhet të kenë një anëtar dhe anëtari tjetër duhet të jetë nga partia jonë”, ka deklaruar Taravari.