Azem Syla niset për në Hagë

Shpërndaje

Komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Azem Syla, është nisur sot për në Hagë.

Këtë e bëri të ditur me anë të një postimi në rrjetin social Facebook Ismail Syla, i cili deklaroi se Azem Syla do të kthehet faqebardhë nga Haga.

“Çdo gjë në këtë botë ka dy anë të medaljes. Jeta e arsimtarit, profesorit, ish të burgosurit politik, luftëtarit të lirisë Azem Syla, nga cila do anë ka vetëm një të vërtetë – përkushtimin jetësor pë lirinë dhe pavarësinë e Kosovës”, shkruar Syla.

Postimi i plotë: