Bela thumbon Zekën e Abisë

Shpërndaje

Sa për instrumentalizimin e fesë të atij që i kërkoi Allahut theqafjen e popullit (e që iu kthye në theqafje të tij) nuk do mend se është edhe arsyeshmëri e “pështy-lëpijë-ve” të tij politike.

Mos të harrojmë se morali i atij ka përfunduar kur ai bëhet pjesë e një Qeverie që nuk e ka votuar.

Ndryshe nga orvatja e tij për të manipuluar me fenë, praktika e dëshmon se materializmi është orientim dhe pikësynim i tij dhe për këtë mund të pyeteni atë që “reketon” kompanitë farmaceutike si po i shkon ndërtimi i shtëpisë së re në Komunën e Butelit.

Ditën i Xhamisë,
Natën i Partisë.

Allahu na ruajt !