Çairi i Izetit dhe Ganiut shndërrohet në ‘liqen’ (Foto)

Shpërndaje

Pas rreshjeve të shiut ditën e djeshme, këto janë disa nga pamjet e komunës së Çairit, të cilat kanë arritur në adresën e redaksisë së ALBAZONE MEDIA.

Pamjet janë nga komuna e Çairit, në hyrje të Çarshisë së vjetër, ku dy mandate si kryetarë ka qenë Izet Mexhiti dhe gati një mandat Visar Ganiut të dytë janë nga BDl-ja.

Si pasojë e motit të ligë gjatë ditës së djeshme në këtë gjendje gjenden hyrjet e Çarshisë së vjetër, infrastruktura e keqe dhe gropa të mëdha të mbushura me ujë janë të pakalueshme për qytetarët.