Doktoresha Besa Zylbeari: Mjekët shqiptar të mobilizuar në të gjithë Gjermaninë për të ndihmuar gjithë shqiptarët atje (Video)

Shpërndaje

Gjatë gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga Virusi Korona, mjekët shqiptarë përveç se shërbejnë në vendbanimet e tyre, ata janë aktiv edhe në të gjithë rajonet e Gjermanisë. Mjekja Besa Zylbeari, me prejardhje nga Këçova, flet për TVSH-në se sa është e mobilizuar Federata e Gjermanisë për tu përballuar me këtë virus.

Në intervistë Mjekja Zylbeari thotë se përveç që mjekët shqiptar ndodhen në të gjitha rajonet e Gjermanisë, ata tani kanë edhe Shoqatën e Mjekëve Shqiptar Në Gjermani dhe janë të gatshëm tu ndihmojnë të gjithë shqiptarëve në nevojë atje, sidomos ata që nuk kanë dokumente.

Për më tepër shikoni një pjesë nga intervista e Doktoreshës Besa Zylbeari.