Dr.Berati: ILAÇI NATYRAL kundër VIRUSIT TË RI (Covid-19 2020)

Shpërndaje

ILAÇI NATYRAL kundër VIRUSIT TE RI (Covid-19 2020).

Selam alejkum!

Të nderuar vllëzer dhe motra.

Nuk ka nevojë për frigë, nuk ka nevojë më krijue panik te populli ynë i dashur!

(Shpërndajeni që njerëzit ta përfitojn ilaçin dhe që zemrat e tyre të qetësohen me lejën e Allahut).

Të gjithë jemi të shqetësuar nga përhapja e virusit të ri (Covid-19 2020). Allahu është krijuesi i tokës dhe qiellit. Vetëm Atij duhet t’ia kemi frigën. Të gjithë do të vdesim dhe vdekja vjen më ose pa sebep. Momentet të cilat po na rrethojnë tash duhet të na shërbejn si përkujtim që ti rregullojm raportet tona me Allahun, Zotin e gjithësisë!

Allahu xh.sh më çdo sëmundje ka dergue edhe ilaçin.

Imam Muslimi sjell në Sahih-un e tij hadithin e Ebu Zubejrit, që përcjell nga Xhabir ibn Abdullahi, dhe ky nga Pejgamberi (s.a.u.s.), i cili ka thënë: “Për çdo sëmundje ka një ilaç; nëse ia qëllohet në gjetjen e ilaçit, ajo shërohet, me lejen e Allahut.” Në dy Sahih-ët është rrëfimi prej Atait, i cili përcjell prej Ebu Hurejrës, se Pejgamberi (s.a.u.s.) ka thënë: “Allahu i Lartësuar për çdo sëmundje ka zbritur ilaçin e saj!”

Ne si musliman jemi të detyruar që së paku në mundësit tona ta kerkojmë ilaçin.

Ti marrim të gjitha sebepet dhe pastaj ti mbështetemi vetëm Allahut, sepse vetëm Allahu është Ai në doren e të cilit është shërimi ynë.

Postimi i plotë: