Edhe Rita Ora lut shqiptarët të rrinë në shtëpi, thotë “Të dua!”

Shpërndaje

Në kohën kur të gjithë po përballemi me virusin vdekjeprurës COVID-19, nuk mungojnë as video-mesazhet inkurajuese nga artistët që jetojnë dhe veprojnë jashtë trojeve shqiptare.

Një mesazh së fundmi për shqiptarët e ka dërguar edhe këngëtarja me famë internacionale, Rita Ora.

Video-mesazhin e saj e ka shpërndarë në llogarinë zyrtare, Instagram, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

VIDEO1

VIDEO2