Elvis Naçi: Kush rri në shtëpi ka shpërblimin e dëshmorit!

Shpërndaje

Humanisti dhe imami nga Shqipëria Elvis Naçi , iu ka drejtuar me një mesazh qytetarëve të Shqipërisë duke iu bërë thirrje atyre të qëndrojnë në shtëpitë e tyre, për të parandaluar rrezikun e shpërndarjes së koronavirusit.

Naçi ka cituar një mesazh të fortë fetar nga një Pejgamber a.s.

“Kush rri në shtëpi ka shërblimin e dëshmorit”.

Postimi i plotë: