Gold Ag thotë se Koronavirusi është hakmarrje ndaj kinezëve për atë çfarë bën me myslimanët

Shpërndaje

Globi është duke u ballafaquar me rrezikun më të madh vitet e fundit.

Derisa gjithë bota është duke luftuar me pandeminë koronavirus, Gold Ag mendon se ky virus është hakmarrje për atë çfarë bën kinezët. Kujtojmë se para disa muajve në qeverinë e Kinës ishte votuar për ndaljen e ezanit dhe këngëtari thotë se kjo është një ndër arsyet pse është përhapur ky virus.

“Motrat e vëllezërit tanë bën diçka që nuk falet, ngritën dorën në parlament që ezani këtu të ndalet” kishte shkruar Gold Ag.

Postimi i plotë: