Halil Kastrati me aksion të madh humanitar në Suharekë (Foto)

Shpërndaje

Shoqata humanitare “Jetimat e Ballkanit”, e drejtuar nga hoxhë Halil Kastrati, sot ka ndihmuar 100 familje të Komunës së Suharekës me pako ushqimore, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë:

Aksion i madh humanitar

Sot 100 familje ne komunen e Suharekes

Tani rruges per ne komunen e Vitise per ti ndihmuar edhe 100 familje tjera

O Zot ruje popullin tone dhe mbare njerzimin
Na ben te bashkuar ta kerkojm shpetimin

Ti leme anash grindjet ti gjindemi afer popullit
O sot o kurr te bashkohemi e ti lutemi Zotit