Ja lista zyrtare e kandidatëve për deputet nga Lëvizja BESA

Shpërndaje

Sonte Lëvizja BESA ka mbajtur mbledhjen e Kuvendit Qendror, ku është diskutuar rreth aktualitetit politik si dhe për kandidatët për deputet. Në këtë mbledhje është votuar edhe lista e kandidatëve për deputet nëpër njësi zgjedhore.

Lista e plotë;

Njësia zgjedhore 1:
Kastriot Rexhepi , Jonuz Fejzulahu

Njësia zgjedhore 2:
Bastri Bajrami , Shenasi Xheladini

Njësia zgjedhore 5:
Melinda Rashidi

Njësia zgjedhore 6:
Bilal Kasami , Fadil Zendeli , Hatije Etemi , Abdush Demiri , Fatlinda Jaja , Fatmir Sabriu , Florie Sinani , Isein Ajdari , Adnan Azizi